Tóth Gabi X-Faktor Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este Alföldi Róberten és Tóth Gabin volt a sor, hogy kiválassza versenyzőiből azt a három-három legalkalmasabbat, akikről azt gondolják, hogy akár meg is nyerhetik a versenyt. Állítják: nagyon nehéz volt a döntés.

Alföldi Róbertnek a rutinos mentor és színházi ember, Keresztes Ildikó segített. Az énekesnő nem tagadta, szinte jobban izgult, mint a versenyzők, ráadásul külön kihívást jelentett számára, hogy "lányai" még sosem voltak az X-Faktor történetében.

Nem titok, a színész-rendező már a válogatókon sem akarta továbbengedni az általa műanyagnak titulált szépséget, Olajos Esztert, de ezúttal inkább dicsérte a teljesítményét. A lány is boldog volt, hogy Róbert legalább elmosolyodott a produkcióján, de csalódnia kellett, mert nem jutott be az élő adásokba. A rendező az ösztönösséget, az életet és az élményt hiányolta az előadásból. A Jennifer Aniston hasonmásként is emlegetett Eckert Anikó már a Táborban is nagyon izgult a megmérettetés előtt. Mentora arról beszélt, hogy az énekesnő olykor kicsit már idegesíti, mert túlfinomkodja a produkcióját, de hozzátette, működik a kémia, így esélyt kapott, hogy az X-Faktor színpadán is megmutassa magát.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Molnár Melina elárulta, nem Alföldi Róbertet várta mentoraként, bevallotta, tart tőle. Volt is mitől. Annak ellenére, hogy a színész szerint rengeteget konszolidálódott az előadása, és lekopott róla a mesterséges hepiség, nem került be a legjobb három lány közé. Péterfy Lili Szívrablása Keresztes Ildikót lenyűgözte, csupán az a kérdés merült fel vele kapcsolatban, működik-e a lány nagyszínpadon is. Nos, ezt hamarosan megláthatjuk, mert továbbjutott. Brutális ősanyaként jellemezte Alföldi Róbert Nagy Nórát, aki azonban rettenetesen izgult. Bár Keresztes látott benne fantáziát és spirituszt, Alföldi őt sem vitte magával, annak ellenére, hogy értékelte a lány önazonosságát és szívből jövő előadását. Szerencsével járt azonban Batánovics Lili, akinél szintén a túlzott drukk miatt rezgett a léc. A lánynak már a jövő héten alkalma lesz a félelmét leküzdeni.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Tóth Gabinak testvére, Tóth Vera adott tanácsokat a három legtehetségesebb fiú kiválasztásában.

Horváth Dávid nem volt elégedett a saját produkciójával. Vera szerint az izgalom az előadás rovására ment, Gabi pedig egyetértett a testvérével. Bár a fiatalabb Tóth lány leszögezte, tudja, mire képes a fiú, mégsem vitte tovább az élő műsorba. Nagyon bízott Gabi Csordás Ákosban - és nem hiába. Az énekes ezúttal is elkápráztatta, sőt meg is ríkatta az extravagáns énekesnőt. "Az ember lelkéről le tudja szedni a koszt" - kommentálta és tovább is juttatta a srácot.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Nagy Richárd nem volt ennyire szerencsés, és bár nagyon bízott a produkciójában, mégsem került a legjobbak közé. "Nekem elveszett, pedig amiket eddig láttam tőle, az egyik legjobb énekes" - jelentette ki Gabi. A román verseny döntőse, Ráduly Botond Manó nagy reménysége volt az X-Faktor negyedik szériájának, ám hiába adott elő egy minden eddiginél érzelmesebb dalt, őt sem láthatjuk már a jövő héten. "A legnagyobb energiákat a válogatáson ő mozgatta meg, és most énekelt eddig a legjobban, de még mindig zavar, hogy nagyon befele énekel" - vélekedett Gabi. Karapándzsity Kristóf szintén emlékezetes alakításokat nyújtott a korábbi adásokban, ám most tőle is búcsúzott mentora, annak ellenére, hogy Vera szerint "hatalmas szex van a pasiban".

A mezőny legfiatalabb versenyzője, Tóth Marci hatalmas bizonyítási vággyal lépett a Tóth lányok elé. "Nagy kételyek vannak bennem, mert egyszer már leblokkolt és nekem biztosra kell mennem" - lamentált Gabi, ám végül úgy döntött, ad még egy esélyt Marcellnek. Sikerrel járt Szabó Ádám is, aki utoljára állt a testvérek elé. A Csillag születik egykori harmonikása hosszú hezitálás esélyt kapott arra, hogy énekesként is belopja magát a nézők szívébe.

Alföldi Róbert mentoráltjai a lányok közül: Eckert Anikó, Batánovics Lili és Péterfy Lili vehet részt az élő show-ban.

Tóth Gabi fiúcsapatából Tóth Marcell, Csordás Ákos és Szabó Ádám mutathatja meg, mit tud az X-Faktor nagyszínpadán.

Hogy kik lettek Geszti Péter és Szikora Róbert versenyzői, azt itt olvashatjátok el.

5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.htmlA túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.htmlBánsági Ildikó fia az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl-klub-xfaktoraban-gaspar-sandor-szinesz-es-bansagi-ildiko.htmlZokogott az X-Faktorból kiesett Beehttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sirva-fakadt-az-xfaktorbol-kiesett-bee-az-egykori-bestiak-zenekarbol.htmlPattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.