Szikora Róbert X-Faktor mentor tehetségkutató zenekar RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu-nak Szikora Róbert elmondta, a legtöbb kétely az X-Faktorba bejutó zenekarokat övezi. Mivel az idei az első évad, hogy együttesek is indulhattak a tehetségkutatón, sokan máris tudni vélik, csakis egyéni előadó nyerheti meg a versenyt. Az MDC azonban bizakodó.

Bár az MDC zenekar tagjai évek óta zenélnek, a Life.hu-nak elárulták, ebben a felállásban az X-Faktor válogatójában láthattuk őket először. Bátori Miklós, a zenekar frontembere elárulta, ők is szembesültek azokkal a véleményekkel, amelyek szerint az együtteseknek kevesebb esélyük van az érvényesülésre, ám ők erre is tudják a megoldást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azon vagyunk, hogy a nézők Mikit, az énekest jegyezzék meg leginkább, így az ő arcához tudnak kötni minket" - vette át a szót Kiss Dániel, a zenekar gitárosa. "Ráadásul, mi talán még többet gyakorlunk, mint az egyéni előadók, hiszen a hármunk közötti összhangot is meg kell teremteni. A dalokat mindig átdolgozzuk, a saját szájunk ízére alakítjuk" - tette hozzá Lapis Botond, a formáció gitárosa, aki arról is beszélt, már most jó barátságok alakulnak a versenyzők között. "Batánovics Lilihez és Szabó Ádámhoz például nagyon közel kerültünk" - mesélte, nem tagadva, hogy a természetes rivalizálás a szimpátia mellett azért működik a versenyzők között. "Mindenki győzni szeretne és nagyon nehéz lesz feldolgozni, hogy minden héten kevesebben leszünk" - vélekedik Miki.

A fiúk arról is beszéltek, hogy szinte biztosak voltak benne, hogy Szikora Robit kapják mentorként, hiszen az R-GO frontembere tudja, hogyan kell zenekart alapítani és sikerre vinni.

A három fiatal srác kapcsán óhatatlanul felmerül a kérdés, mi újság velük csajozásfronton. "Szerencsére mindhárman szinglik vagyunk, így csak a zenére és a versenyre koncentrálunk" - nevetett Miki, aki azt sem tartja kizártnak, hogy esetleg rajongó lányt válasszon párjául. "Minden megeshet, semmitől sem zárkózunk el" - jelentették ki nagy egyetértéseben.

Bozsek Márk kettős életet élhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-markot-a-baratok-kozt-sztarjat-kimeriti-az-xfaktorral-es.htmlDömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.htmlKomoly áldozatot hozott Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20131010-der-heni-a-tv2-sztarban-sztar-produkcio-miatt-tovig-vagatta.htmlFelrobbant egy ház - egy néni bent égetthttp://www.life.hu/legykepben/20131010-robbanas-volt-egy-csaladi-hazban-budapesten-a-xvi-keruletben-egy.htmlMegbocsátott Cristofelnek megvert barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131010-vv-cristofel-veresre-verte-baratnojet-vivient-aki-ezek-utan-megis.htmlCaramel: "Bosszantanak a gazdagok"http://www.life.hu/legykepben/20131008-caramelt-bosszantja-hogy-a-gazdagok-nem-adakoznak-a-tv2-suss.htmlDétár bármikor szembetalálkozhat Pikalivalhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-detar-eniko-es-rekasi-karoly-szakitasa-utan-is-egyutt-dolgozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.