olimpiai bajnok Csepel TEK késelés birkózó sérült kick-box
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi késelés egyik sérültje egy olimpiai bajnok unokája, egy bokszoló. A támadót nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A nap 24 órájában őrzik a Csepelen kis híján halálra szurkált embereket a rendőrök. A Blikk információi szerint az egyik sérült Zoltán, a legendás olimpiai bajnok, Énekes István unokája és szintén bokszoló.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Rendőr vizsgálja a helyszínt Csepelen

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Putnoki Árpád késelhetett Csepelen, őt még keresik a rendőrök. A férfi veszélyes, büntetett előéletű - írja a lap a BRFK sajtóosztályára hivatkozva. Állítólag köze volt a híres-hírhedt soroksári ütközethez is, amikor szamurájkardokkal esett egymásnak két bűnbanda. Ha napokon belül nem kerül elő, a nemzetközi körözést is kiadják ellene. Két társát már elfogták, egyikük az egykori kick-box-világbajnok, B. Oszkár. A Csepel.info értesülései szerint a most is edzőként dolgozó férfit kedd este kiengedték. Azt mondta, hogy ott volt a kocsmában, ahol a bűncselekmény történt, de ő nem szúrt meg senkit. Már csak garázdasággal gyanúsítják.

Szombat hajnalban Csepelen egy Erdősor utcai szórakozóhelyen B. Attilára és É. Zoltánra rátámadt egy négyfős társaság, amelynek egyik tagja a híres világbajnok sportoló volt. Késekkel életveszélyesen megsebesítették a biliárdozó férfiakat, majd elmenekültek. Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.