X-Faktor Bozsek Márk Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális a helyzete az X-Faktorban a Barátok köztben szereplő Bozsek Márknak. Ismert arcként került be a tehetségkutató döntősei közé, és egy percig nem aggódik azért, hogy a két produkcióban való részvétele egymás rovására megy.

Márk - mint egy népszerű karakter megformálója - nem ismertséget akar szerezni a a versenyben, azt viszont szeretné, ha az énekhangját is megkedvelné a nagyközönség.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


"Úgy gondolom, hogy az embernek olykor ki kell lépnie a biztonsági zónájából. Kihívásokat kell keresni, ami formálja az egyéniséget is. Régóta foglalkozom spirituális dolgokkal, naponta meditálok, Osho tanításait követem" - mesélte a Life.hu-nak Márk, aki nem foglalkozik azokkal az internetes kommentekkel, amelyek szerint a Barátok közt révén került be az énekversenybe.

"Egyrészt azt vallom, a problémák akkor lesznek problémák, ha az ember túl sokat foglalkozik velük, másrészt hiszem, abból csak jól jöhetek ki, hogy az emberek megismerik az igazi személyiségemet is, tehát a karakter, Szabi után Bozsek Márkot. Egyébként a Barátok közt produkció semmiféle akadályt nem gördített az x-faktoros szereplésem elé, ők is örülnek, ha sikereket érek el" - vélekedik Márk, aki bár izgatott a szombati színpadra lépése miatt, nem görcsöl rá a megmérettetésre. "Bárhogy is alakul, örülni fogok, hogy eddig eljutottam. Ha pedig továbbjutok, ugrálni fogok örömömben" - tette hozzá mosolyogva a fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.