Tóth Gabi X-Faktor Szabó Ádám mentor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik egykori harmonikása Tóth Gabi szerint egy kicsit elveszett a színpadon a hangszere nélkül. Ám a mentor mégis bizalmat szavazott Szabó Ádámnak, mert óriási tehetségnek tartja, és biztos benne, hogy énekesként is megállja a helyét.

Hetekkel ezelőtt nagy port kavart Szabó Ádám X-Faktorban való feltűnése. A televíziónézők egy része úgy véli, a fiú már a Csillag születikben bizonyított. Ádám a Life.hu-nak arról beszélt, hogy a két műsor jelentősen különbözik egymástól, az X-Faktor sokkal komolyabb felkészülést kíván hétről hétre, ráadásul ő egy teljesen más műfajban szeretné most megmutatni magát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ahogy telik az idő, azt látom, egyre kevesebb a kétkedő, sőt, azt hiszem, a netes hozzászólások 90 százaléka pozitív hangvételű" - vélekedik Ádám, aki bevallotta, odavan mentoráért, Tóth Gabiért. "Annyira látszik rajta, hogy szívből csinálja, gördülékeny vele a munka, tudja, mit szeretne kihozni belőlünk, de teret ad a mi elképzeléseinknek is. Ráadásul ő keresztül ment már ezen, amin mi" - meséli a fiú, aki szoros időbeosztásukról is beszélt. "Énekórákra, táncórákra járunk, személyi edző is foglalkozik velünk, hogy az állóképességünk is jobb legyen" - sorolja Ádám, aki nem tagadja, izgul a szombati élő show miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.