Tóth Gabi X-Faktor mentor család Tóth Marci X-Faktor 2013 RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentor és versenyzője közötti feszültséget harangozott be Tóth Marci x-faktoros kisfilmje. Gabi egy pillanatig nem titkolta, hogy csalódott kis védencében, aki ellinkeskedte a felkészülés időszakát. A 17 éves fiú a Life.hu-nak flegmaságáról, öntörvényűségéről és családi drámáról beszélt.

Markáns kritikát kapott Tóth Marci az X-Faktor első élő show-jában. Még saját mentora sem volt maximálisan elégedett vele, bár hozzátette: nem a fiú kvalitásaival, hanem a szorgalmával vannak problémák. A srácot olykor internetes kommentekben is keményen osztják, ám kérdésünkre azt mondta, nem foglalkozik a rosszindulatú beszólásokkal. A párbajt éppen hogy csak megúszó Marci azt azonban megfogadta, a következő élő show-ra sokkal jobban fog koncentrálni.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Számítottam arra, hogy esetleg az utolsó három legkevesebb szavazatot megszerző produkcióban lesz az enyém is. Sőt, a párbajra is felkészültem lelkileg. Tudom, megosztó vagyok. Gabi azonban a végsőkig azt mondta, ne gondoljak erre. Igaz, benne van a pakliban, de ne ezt programozzam agyilag. Persze azért izgultam" - kezdte Marci. "Sokszor megkapom, hogy flegma vagyok. Korábban talán az voltam, de ez már nem igaz. Mindez védekezésből is fakadt, ugyanis nagyon sérülékeny vagyok. Fájnak a családi problémák: még alig fél éve, hogy anyu és apu külön költöztek, és ezt nem könnyű feldolgozni. Ráadásul még soha nem voltam ilyen sokat távol tőlük, és hiányoznak, hiányzik a gondoskodásuk" - mesélte Marci. "Ezek persze nem mentségek, csak szeretném, ha a nézők értenék, mi játszódik le bennem nap mint nap. A mai este viszont megerősített, az, hogy versenyben maradtam és Gabi bizalma arra sarkall, hogy most már igazán komolyan vegyem a munkát, és minden eddiginél jobb teljesítményt nyújtsak" - fogadkozott a 17 éves szakközépiskolás, aki jelenleg magántanulóként végzi tanulmányait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.