Szikora Róbert X-Faktor ByTheWay mentorok RTL Klub MDC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MDC kiesése után nem érzik magukat biztonságban a ByTheWay tagjai sem. A srácokat kiborította barátaik távozása. A Life.hu kérdésére leszögezték: egyáltalán nem erre számítottak.

A ByTheWay tagjai maguk is meglepődtek azon, hogy mennyire izgultak az X-Faktor színpadán. A leginkább talán Patocska Olivért viselte meg az élő show-val járó feszültség. "Elérzékenyültem, még a könnyem is kicsordult örömömben, hogy itt vagyunk az első élő show-ban, hogy eljutottunk idáig" - mesélte az adás után még mindig kissé feszülten a zenész.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Nagyon szeretnénk bizonyítani, de mivel többünk már próbálkozott az X-Faktorral, mindig ott van bennünk, mi van, ha nem vagyunk elég jók. Folyamatosan latolgatjuk az esélyeinket, a facebookos kommentek és lájkok alapján még statisztikát is vezetünk a versenyzők népszerűségéről" - árulta el Feng Ya Ou Ferenc, és hozzátette: éppen ez a "nyilvántartás" az, ami miatt nem gondoltak arra, hogy az MDC kapja az egyik legkevesebb szavazatot.

"Ők voltak a mi testvérbandánk. Rengeteg időt töltöttünk együtt. Sokkolt minket, hogy kiestek, persze azt is tudomásul vettük, hogy a zenekaroknak sokkal nehezebb a dolguk, mint az egyéni előadóknak" - szögezték le a srácok, akik azt is megsúgták, a jövő heti élő adásra egy egészen különleges produkcióval készülnek.

Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.htmlAz MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.htmlÚjabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.htmlNejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.htmlAz X-faktor versenyzőinek óriási átalakulásahttp://www.life.hu/life/galeria/20131012-az-xfaktor-versenyzoi-a-donto-elott-es-utan-kepeken.htmlNánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.