X-Faktor Bozsek Márk mentorok Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még az eddiginél is jobban készült az X-Faktor ma esti élő adására Bozsek Márk. A Barátok köztből már jó ideje ismert fiatal híresség állítja: sokat kell lelkileg erősödnie, hogy hitelesebb legyen a produkciója.

Amikor az első élő adás előtt a próbateremben beszélgettünk Bozsek Márkkal, még ő sem gondolta, hogy ennyire megviseli majd a mentorok kritikája, és az, hogy valakinek minden héten távoznia kell a műsorból. A Barátok közt színésze magabiztosan beszélt arról, hogy mennyire örül annak, az X-Faktorban kiléphet a biztonsági zónájából és azt is elmondta, a lelki stabilitása érdekében naponta meditál, ugyanis spirituális beállítottságú.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


Azonban ő maga is elcsodálkozott azon, mennyire izgult a színpadra lépés és a vasárnapi döntés előtt. "A szombati fellépés után nem voltam túl jó hangulatban, de úgy érzem, igazuk volt a mentoroknak, amikor megfogalmazták a kritikájukat. Egész vasárnap ezen agyaltam. Már tudom, hogy akkor lesz jó az előadásom, ha teljesen benne vagyok a dalban, de én még küzdök a magam köré felépített fal ledöntésével" - vélekedik Márk, akiről persze a legtöbben azt gondolják, a Barátok közt-beli szereplése miatt rutinosabb a kamerák előtt. "Amíg a sorozatban kifejezetten kérés, hogy ne nézzek a kamerába, az X-Faktor színpadán más a helyzet" - mondta el a fiatal énekes, és azt is hozzátette: nem csupán saját produkciója hibáin őrlődött sokat, hanem az MDC kiesése is megviselte. "A döntés előtt rossz volt a színpadon állni és szembesülni azzal, hogy valakinek tényleg menni kell" - idézte fel Márk, aki azt ígérte, hogy a mai élő show-ra lelkileg sokkal stabilabban áll a nézők és a mentorok elé.

Bozsek Márk kettős életet élhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-markot-a-baratok-kozt-sztarjat-kimeriti-az-xfaktorral-es.htmlMár most vitát gerjeszt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-mar-most-vitat-gerjeszt-bozsek-mark-az-rtl-klub-.htmlSokkolta az MDC kiesése a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klib-xfaktoranak-zenekarat-a-bythewayt-sokkolta-az-mdc.htmlÉlő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.htmlCsobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.