Sarka Kata facebook Szabó Zsófi védelem botránykönyv barátság Dömsödi Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dömsödi Gábor botránykönyve ezúttal a Jóban Rosszban színésznőjénél verte ki a biztosítékot.

Szabó Zsófi is megszólalt Dömsödi Gábor nemrég megjelent botránykönyve, a Friderikusz és Hajdú serpája voltam kapcsán. A Jóban Rosszban színésznője közösségi oldalán állt ki Hajdú Péter mellett.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Felháborít, de sokkal inkább elszomorít ez az egész cirkusz, amit Dömsödi művel Hajdú Péter barátommal! Nem szeretném védelmezni Petit, mert nem szorul rá... csak szeretném nektek elmondani, hogy Péternél jobb embert keveset ismerek! Megvannak a maga hibái, ahogy minden más embernek, de egy BIZTOS: nagyon jó édesapa, férj és barát! Köszönöm, Péter, hogy a családod tagja lehetek" - írta ki az éppen magánéleti gondokkal küzdő Zsófi, akiről nem titok, hogy baráti viszonyt ápol Hajdú Péterrel és Sarka Katával.

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.htmlHajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.htmlDömsödi Gábor: Savanyú a szőlőhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131014-szily-nora-sztarszerzo-interjuja-domsodi-gaborral-uj-konyve-hajdu-peter.htmlInterjú Dömsödi Gáborral, a frissen megjelent botrányos könyvérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131013-domsodi-gabor-interju.htmlDömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.