Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Alföldi Róbert káromkodás Péterffy Lili párbaj Tóth Marci Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu megírta, az X-Faktor tegnap esti párbajából Péterffy Lili került ki győztesen, Tóth Marcell számára pedig befejeződött a verseny. A fiatal énekesnő annyira izgult, hogy versenydala előtt még egy káromkodás is kicsúszott a száján. 

Lili az első élő adás után arról beszélt, hogy rettenetesen megviselte a párbaj, amelyből akkor egyik legjobb barátja, Dani és zenekara, az MDC távozott. "Jobban izgultam, mint ha én álltam volna kint" - mondta akkor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nos, a 18 éves énekesnő most megtapasztalhatta azt is, milyen a kiesés szélére kerülni, ám a műsor után már mosolyogva, nyugodtan mesélt az érzéseiről. "Egész héten, már a produkcióm előtt is éreztem, hogy most én fogok párbajozni. A mentorok szombat esti kritikái után pedig még inkább. Mivel Alföldi Róbert és Szikora Robi rám, Gabi és Geszti Péter Marci bent maradása mellett voksolt, még tovább kellett izgulnom. Amikor behozták a nézői szavazatszámokat rejtő borítékot, szinte biztos voltam benne, hogy haza kell mennem. Még az is átfutott az agyamon, hogy varázslással átcserélem a nevet a borítékban, hogy versenyben maradhassak" - viccelődött Lili, aki a Republic Varázsolj a szívemmel! című slágerét választotta párbajdalának. "Magyarul jobban át tudom adni az érzéseimet, azért döntöttem így" - magyarázta.

A mezőny egyik legaranyosabb versenyzője azonban maga sem emlékezett arra, hogy a párbaj előtt Alföldi Róbert bátorítására nyomdafestéket nem tűrően reagált. "Kimegyek a színpadra és odab...om" kijelentésére mindenki felkapta a fejét. "Jaj, bocsánat, kihallatszott?" - kesergett Lili. "Pedig nem szoktam káromkodni. Annyira izgultam, hogy nem voltam magamnál" - tette hozzá. Mi megbocsájtjuk, és egyébként is, ez (is) az élő adás varázsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.