Fura viszony alakul Alföldi és Danics között

X-Faktor Danics Dóra Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmesen nyilatkozott az X-Faktor szombati műsorában Alföldi Róbert Danics Dórával való kapcsolatáról. A vasárnapi döntést követően az énekesnő a mentorhoz hasonlóan szintén titokzatoskodott.

"Kezd fura viszonyunk kialakulni a kulisszák mögött" - árulta el az élő show-ban Dóra produkciója után a rendező. A mondatra mi is felkaptuk a fejünket és az énekesnőt kérdeztük, vajon mire is gondolhatott a mentor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Róberttel érdekes pillantásokat váltunk, amikor elsétálunk egymás mellett a folyosón vagy kávézunk. Én élvezem ezeket az aprócska pillantásokat és azt a néhány mondatot, ami elhangzik közöttünk" - vallotta be Dóra, aki mosolyogva hozzátette, nem tudja a nevén nevezni, hogy mi is ez közöttük tulajdonképpen. Az énekesnő elárulta, hogy mikortól datálódik a különös kapcsolatuk. "A múlt heti kritikája után annyit mondtam neki, hogy beszédem van magával, Róbert" - emlékezett vissza Dóra, és hozzátette, bár Alföldi szavaira is nagyon sokat ad, de az első számára saját mentora, Geszti Péter véleménye.

Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.htmlTóth Marci távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-xfaktor-donto-toth-marci-es-peterffy-lili-parbajozott-a-kieso.htmlMeglepő ruhadarab az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-erdesz-tamas-az-xfaktor-enekese-a-fat-phoenix-tagja-extrem.htmlCsobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.htmlAz MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.