Sasvári Sándor kantár tolvaj betörés lovarda színész nyereg rablás érték lovaglás Csömör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betörtek Sasvári Sándor lovardájába, ahonnan több százezer forint értékű lovasfelszerelést vittek el a tolvajok.

A színész gyermekkora óta odavan a lovakért. Mindig arról álmodozott, hogy olyan helyen éljen, ahol állatok és a természet veszi körül. Felnőtt korában sikerült megvalósítani tervét, és Csömörön vett egy lovardát. Most azonban betörők megzavarták az idillt, amiben Sasvári a családjával él - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Forrás: MTI/Nagy Lajos

A színész felesége a következő felhívást tette közzé a közösségi oldalán: "Betörtek a lovardánkba Csömörön. Sok egyéb mellett elloptak egy majdnem vadonatúj Neizer nyerget és egy Stübben kantárt is! Kérem, aki találkozik ezekkel vagy más használt felszereléssel, amit mostanában árulnak valahol, írja fel az oldalra vagy akár privát üzenetben" - írta az elkeseredett asszony.

A színész a lapnak szomorúan mesélt a történtekről. "Sajnos a hír igaz, néhány napja valóban betörtek a nyergesbe. Nyergeket és lovasszerszámokat vittek el tőlünk, úgy, hogy otthon voltunk. Azóta sem került elő semmi, pedig rendőrségi feljelentést tettünk, és nagy erőkkel megindult a nyomozás. Kértük az ismerőseink segítségét, hátha ők is tudnak valamit, és megtaláljuk a fosztogatókat" - mesélte Sasvári. A lap utánajárt, hogy egy Stübben kantár akár 400-500 ezer forintba is kerülhet, a Neizer valamivel olcsóbb, de még az is 150-200 ezer forint körül van. Ezért érthető, hogy a házaspár mindent megtesz azért, hogy előkerüljenek az ellopott felszerelések.

Megmutatta pasiját Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20131021-debreczeni-zita-megmutatta-pasijat-kristofot.htmlNem kér Norbi segítségéből mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20131026-schobert-norbi-tarsat-keres-edesanyjanak-akit-szurkehalyoggal-mutenek.htmlJövő héten is 20 fok körül leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131027-idojaras-2013-oktober-vegen-milyen-ido-lesz.htmlEsküvőt szervez Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131025-muri-eniko-eskuvoszervezoi-tanfolyamra-iratkozott-be.htmlIdegen nő mellét fogdosta volna Berkihttp://www.life.hu/legykepben/20131026-idegen-no-mellet-fogdosta-volna-berki-krisztian-a-tv2-hal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.