Csordás Ákos X-Faktor Szabó Ádám Danics Dóra Joós István magneoton kiadó Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorának győztese nem csupán 12 millió forinttal, de egy lemezszerződéssel is gazdagabb lesz nemsokára. Joós István, a Magneoton Kiadó igazgatója az elejétől fogva figyelemmel kíséri a versenyzőket, és többükben hatalmas fantáziát lát - tudta meg a Life.hu.

"Teljesen természetes, hogy az előadók fejlődését, produkcióit adásról adásra követjük, hiszen mi adjuk majd ki a győztes lemezét" - szögezte le Joós, és hozzátette, az énekeseket nem csupán szakmai, de "közönségszemmel" is figyelik, hiszen nem biztos, hogy a legképzettebb hangú előadó a legszimpatikusabb is. A kiadóigazgató azt is elárulta - bár még sok adás hátra van -, hogy bár mindenki egyenlő eséllyel küzd a fődíjért, neki már most vannak személyes kedvencei.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB
Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB


"Danics Dóra például nemcsak tehetséges előadó, de különleges, izgalmas személyiség is. A lemezét minden bizonnyal a sokféleség jellemezné. Csordás Ákos muzikális lénye, kellemes hangja és közönségcsalogató kisugárzása miatt nagy reménység. Hatalmas fantáziát látok a ByTheWayben is. Végre nem egy olyan fiúcsapat, ahol csupán arról van szó, hogy négy jóképű srác összeáll, hanem ők sokoldalú zenészek is. Krasznai Tünde az izgalmas hangszíne miatt emelkedik ki a mezőnyből, produkcióinak ez adja leginkább a varázsát. Bevallom, nem hittem benne, hogy Szabó Ádám a harmonikája nélkül is megállja a helyét, de tévedtem, adásról adásra jobb. Bozsek Márk színtisztán a mai fiatalságot képviseli, ahogy mondani szokták, jól áll neki a kamera" - sorolta az előadókat Joós István.

"Most, az elején, még nagyobb a versenyzők dalválasztási szabadsága, a mentorok segítségével a leginkább a szívükhöz közel álló előadók slágereit énekelhetik. Szerintem a későbbiekben nehezebb lesz a dolguk, amikor már nem a karakterükhöz, hanem az egyre élesebb verseny jellegéhez, tematikájához kapnak dalt" - vélekedik Joós, és leszögezte, ma már egy előadó sikere nem mérhető a lemezeladási számokban.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB
Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB


"Köztudott, hogy a tartalmak online elérhetősége a lemezpiacot teljesen átalakította. Ha megnézzük, hogy kinek a videójára mennyien kattintanak rá, már most lehet látni, a nézők ki mellé tették le a voksukat" - tette hozzá az igazgató, aki alig várja, hogy az X-Faktor üdvöskéi magyarul is énekeljenek.

Krasznai Tündét utáljátok a legjobban



"Meggyőződésem, hogy magyarul előadni az egyik legnagyobb kihívás. Nehéz is addig véleményt mondani bárkiről, amíg nem látjuk, miként tud érzelmeket átadni az anyanyelvén. Sokszor könnyebb a dallamos angol nyelv mögé bújni. Az azonban szinte biztos, hogy kizárólag angol dalokat tartalmazó lemezzel itthon senki nem lesz népszerű. A másik fontos szempont, hogy mit lehet kihozni a versenyzőkből majd az X-Faktor nélkül. A tehetségkutató tulajdonképpen karaoke-verseny, a képességeket jól fel lehet mérni vele, de a művészi véna majd akkor látható, ha saját dalokat énekelnek. Azt nyilván adásról adásra lehet mérni, hogy kire szavaztak a legtöbben, és lesz egy végső nyertes is, ám hogy kikből lesznek az igazi győztesek, az csak évek múlva derül ki"


Megmutatta kislányát Nkuya Soniahttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-egykori-megasztardontose-nkuya-sonia-megmutatta-kislanyat-a-babavilagban.htmlPeller Anna retteg a szüléstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-peller-anna-szineszno-retteg-a-szulestol.htmlForrnak az indulatok Csobot Adél körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131028-csobot-adelnak-az-rtl-ii-afterxenek-musorvezetojenek-bimbovillantasa-mellett-a.htmlTillával párcsatázik Claudiahttp://www.life.hu/szorakozz/20131030-liptai-claudia-es-tilla-bevallaltak-hogy-a-tv2-mr-es.htmlZavaráról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20131030-liptai-claudiat-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-megcsokolta-bereczki.htmlMelleket kapott Pamela Berkitőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131030-a-tv2-edes-eleteben-babavaro-bulijara-melleket-kapott-pamela-berki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.