Caramel: "Megtisztelő, hogy példakép lehetek"

Caramel Csordás Ákos Szikora Róbert konkurencia X-Faktor TV2 példakép Megasztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, az X-Faktor vasárnap esti párbajgyőztese, Csordás Ákos Caramel Jelenés című dalával állt színpadra. A fiatal énekes azonban nem csupán mentorától, Tóth Gabitól, hanem Szikora Róberttől is hatalmas dicséretet kapott. Caramel úgy érzi, nagyobb elismerés nem is érhetné, mint hogy példaképként néznek rá, és a konkurens csatornán elhangozhat a dala.

Csordás Ákos nem tagadja, évek óta Caramel a példaképe, szeretné az ő életútját követni. Gyakran ott van az egykori Megasztár-győztes koncertjein, és az iránta való csodálatból és hasonló lelki alkata miatt választotta párbajdalának a Jelenést.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Arra azonban sokan felkapták a fejüket, hogy Szikora Róbert a következőképpen értékelte a produkciót. "Ezt olyan erővel énekelted, hogy Caramel sem tudná jobban elénekelni" - hangzott el. Caramel kérdésünkre elmondta, hogy nem látta Ákos előadását, de mindenképpen visszanézi a produkciót. "Számomra, aki a TV2 Megasztár című műsorát nyolc éve megnyertem, nincs nagyobb elismerés, mint hogy a konkurens csatorna, az RTL Klub a saját tehetségkutatójában engedi játszani a dalomat. Külön megtisztelő, hogy a mai, fiatal tehetségek példaképként néznek rám. Amikor ezt a szakmát ösztönösen elkezdtem csinálni, gondolni sem mertem erre, és most nagyon boldog vagyok" - mosolygott Caramel.

Caramel: "Bosszantanak a gazdagok"http://www.life.hu/legykepben/20131008-caramelt-bosszantja-hogy-a-gazdagok-nem-adakoznak-a-tv2-suss.htmlVeszélyben Caramel kapcsolata?http://www.life.hu/szeress/20130916-a-megasztar-gyoztes-caramelnek-keves-ideje-jut-baratnojere-szilvire.htmlCaramel életmódot változtathttp://www.life.hu/legykepben/20130912-caramelt-az-enekest-a-fitbalance-harom-honap-alatt-hozza-formaba.htmlMilliókat keres Caramelhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-caramel-a-megasztar-egykori-gyoztese-milliokat-keres-a-reklambevetelekbol.htmlMeggyógyult Caramelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-caramel-a-megasztar-gyoztese-felepult-tobb-honapja-tarto-bokaserulesebol.htmlCaramel betegsége miatt nem tudott fogynihttp://www.life.hu/legykepben/20130609-caramel-beteg-volt-ezert-nem-fogy-sztarok-a-bravo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.