Bálint Antóniát durva dolgokkal vádolták

anyós szépségkirálynő Bálint Antónia féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő és gyermekének nagymamája ma már jó viszonyt ápol, ám korábban utálták egymást, sőt az anyós a legdurvább vádat is Toncsi fejéhez vágta.

Antóniának már korábban is meggyűlt a baja az anyósjelöltekkel, mert féltékenyek voltak rá, de kislányának nagymamája még ennél is keményebb szituációba kényszerítette: megkérdőjelezte Babika apjának személyét.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

"Még nem voltam férjnél, de voltak érdekes szituációk az anyósjelöltekkel. Fiatalabb koromban inkább a női rivalizálást éreztem az anyósok felől, zavarta őket, hogy egyáltalán látótérben vagyok. A gyermekem apjának az édesanyjával most már nagyon jó a kapcsolatunk, de az elején aztán kaptam hideget-meleget. Kezdetben, amikor nem ismert, csak annyit tudott rólam, amit hallott, olvasott - féltette tőlem a fiát. Még azt is megkaptam, hogy lehetséges, nem is az ő fiától van a gyerek. Ez persze nagyon rosszul esett, de azóta már rendeződött a helyzet" - mesélt a régmúlt sebeiről a gyermeke apjával ambivalens viszonyt ápoló Antónia a 8:08 Minden Reggel adásában.

Dühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.htmlTallós Rita: "Jogom van rosszul kinézni"http://www.life.hu/legykepben/20131105-tallos-rita-ugy-erzi-hogy-50-ev-folott-joga-van.htmlTöbb nőt szédít egyszerre a sármos színészhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-nagy-sandor-szinesz-a-madach-szinhaz-poligamy-daranjaban-het-not.htmlDanics Dóra nem akar mindenkinek megfelelnihttp://www.life.hu/legykepben/20131105-danics-dora-az-rtl-klub-xfaktoranak-nem-akar-megfelelni-alfoldinek.htmlMajka évekig jogsi nélkül vezetetthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-majka-rapper-tobb-even-at-jogositvany-nelkul-vezette-autojat.htmlStohl Andrásnak beolvastak lányaihttp://www.life.hu/legykepben/20131105-stohl-andras-szinesz-lanyai-haragudtak-ra-a-legjobban-miutan-ittasan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.