pszichológus Kardos Lajos gyilkosság áldozat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány hete Soroksáron meggyilkolt asszony 11 éves kisfia a körülményekhez képest jól viseli a dolgokat - tudta meg a Life.hu.

Továbbra is rendszeresen jár iskolába és hetente kétszer edzésre a 11 éves, félárván maradt kisfiú. Bár pszichológushoz küldték, úgy tűnik, hogy nincs szüksége hivatalos, lelki segítségre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

"Kijelöltek az áldozatsegítőtől egy pszichológust, akihez a megadott időpontban elmentünk. Sajnos ők nem is tudtak az érkezésünkről, ráadásul nem is ilyen esetekkel foglalkoztak, hanem nemi erőszakkal, családon belüli erőszakkal. Bár nem ez a szakterületük, felajánlották a segítségüket, amit egyelőre nem veszünk igénybe. A fiam jól viseli a dolgokat, de nem beszél a traumáról. Ugyanúgy viselkedik, mint korábban, pedig nem tabu otthon a téma, időnként szoktunk beszélni az édesanyjáról. Egyelőre sem az edzője, sem a tanárai, sem a nagyszülei nem vesznek észre semmi furcsát a viselkedésén. Nem tudni, mi zajlik a kis lelkében" - osztotta meg velünk gondolatait Kardos Lajos, az édesapa, akit poligráfos hazugságvizsgálatra küldtek. "Csak egy régi esküvői képünk maradt a lakásban, nem szeretem nézegetni a régi fényképeket, nagyon rossz érzés" - tette hozzá a férfi.

Kustánczi Lia bedobta melleit a főzős műsorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-kustanczi-lia-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-szexi.htmlL.L. Junior megszegte a KRESZ szabályaithttp://www.life.hu/legykepben/20131107-ll-junior-rapper-biztonsagi-ov-nelkul-es-telefonalas-kozben-vezetett.htmlRubint Réka kibékült az anyósávalhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-ferje-schobert-norbi-edesanyjaval.htmlKiderült Lilu titkos vágyahttp://www.life.hu/legykepben/20131106-lilu-az-xfaktor-musorvezetoje-japan-rajongo.htmlNekimentek Görög Zitánakhttp://www.life.hu/legykepben/20131105-gorog-zita-szepsegenek-titka-nem-az-ossejt.htmlRetteg Juszt Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-juszt-laszlo-musorvezeto-retteg-hogy-ket-kutyajat-lelottek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.