focimeccs pilóta TV2 nagykövet Bumeráng Bochkor Gábor Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Frizbijében álommunkáról és anyagi helyzetéről mesélt Bochkor Gábor. 

Egy pillanatig nem titkolta Bochkor Gábor, mekkora jólétben él. Az egykori rádiós elárulta, ha úgy tartja kedve, akár magánrepülőt is bérelhet és úgy utazhat ki Németországba focimeccset nézni többedmagával is. Arról pedig hosszan beszélt, hogy egyébként is "ad a feelingnek", ugyanis első osztályon repül.

Fotó: TV2

Hajdú - aki szintén nem a szerény életviteléről híres - azt firtatta, sznobnak tartja-e magát Bochkor. A Bumeráng volt műsorvezetője úgy véli, ha valaki megengedhet magának valamit, akkor tegye meg, és hozzátette, más országokban nem nézik ilyen rossz szemmel, ha valaki nagy lábon él. A rádiós fenegyerek azonban azt is elmondta, arra mindig odafigyel, hogy maradjon tartaléka, így nem vett akkora házat, mint amekkorát egyébként tudott volna és mindig használt autót vásárol. A Megasztár egykori zsűritagja arról is beszélt, ha új munkakört választhatna, pilóta, spanyol esetleg dél-afrikai nagykövet lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.