facebook X-Faktor baki ByTheWay kommentek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan megírtuk, Olivér bakijával indult a ByTheWay első előadása a szombat esti X-Faktorban. Bár a mentorok megértően kezelték a hibát, a szőke énekest zavarta az eset. 

A magyar X-Faktor-történelemben először fordul elő, hogy az első öt versenyző közé csapat kerül be. Persze - mint ismeretes - nekik sem volt sima útjuk idáig, néhány hete egyszer már elbúcsúztak a műsortól.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Olivér szombati bakija után aggódtak is értük a rajongók, hogy esetleg kevés szavazatot kapnak a továbbjutáshoz, a fiú pedig arról beszélt, fájt neki, hogy hibázott, ugyanis a többiek megbíznak benne, és rossz érzés volt, hogy miatta nem volt zökkenőmentes az előadás. Hozzátette, nem arról volt szó, hogy nem hallotta magát a fülesében, és leszögezte, pillanatnyi koncentráció-zavarral küzdött, amiről senki más nem tehet. A srácok szurkolói azonban a Facebook-kommentek tanúsága szerint egy pillanat alatt megbocsátották a hibát, és több száz bejegyzés született arról, hogy mennyire szorítanak a fiúknak. Természetesen, ahogyan minden előadó, úgy ők is kaptak bőven kritikát is, amelyek közül a legkeményebbek a versenybe visszakerülésük létjogosultságát kérdőjelezi meg. Mi szurkolunk nekik!

Odavannak a facebookozók a ByTheWayérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-az-x-faktor-versenyzok-krasznai-tunde-danics-dora-csordas-akos-szabo-adam-peterffy-lili-es-a.htmlByTheWay: Márk, ne csináld ezt!http://www.life.hu/legykepben/20131111-bozsek-markot-a-bytheway-gyozkodte-hogy-ne-adja-fel.htmlA legnagyobb pillanatok az X-faktor 7. élő adásábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20131124-az-x-faktor-legnagyobb-pillanatai-a-hetedik-elo-show-bol.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlMegmondjuk, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.origo.hu/teve/20131121-megmondjuk-ki-nyeri-az-x-faktort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.