Világsztárok segítenek a tájfun áldozatainak

Beatles Bob Dylan Fülöp-szigetek katy perry Cher összefogás Kylie Minogue világsztár Justin Bieber válogatáslemez Eminem tájfun Red Hot Chili Peppers Lady Gaga Muse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsztárok összefogásával készült egy különleges válogatáslemez, amelynek bevételét a Fülöp-szigetekre lesújtó pusztító erejű tájfun károsultjainak megsegítésére ajánlják fel - tudósít az MTI.

Ahogy a Life.hu is megírta, rengetegen vesztették életüket a Haiyan gigatájfunban. A délkelet-ázsiai országon november 8-án végigsöprő trópusi szélviharnak több mint ötezer halálos áldozata van, és mintegy 1600 embert eltűntként tartanak számon.

Forrás: MTI

A Fülöp-szigetek középső részén több mint hatszázezer ember nem tud visszatérni otthonába. Volt olyan anya, aki embertelen körülmények között szülte meg gyermekét. A természeti csapás után elképesztő összefogás született: a világsztárok úgy gondolták, összeállnak és egy közös album létrehozásával támogatják a károsultakat. A Songs For The Philippines című albumon 39 dal szerepel olyan előadóktól, mint Katy Perry, Lady Gaga, Eminem, a Beatles, Bob Dylan, Cher, a One Direction, Justin Bieber, Pink, Kylie Minogue, a Red Hot Chili Peppers, a Linkin Park, a Muse vagy a U2 - írja az MTI. A gyűjtemény bevétele teljes egészében a Fülöp-szigeteki Vöröskereszthez folyik be, hozzájárulva az ország megsegítéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.