Elpusztult a világ legrondább kutyája

halál kutya rondaság csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hálaadás reggelén halt meg a nyolcéves Elwood, akit 2007-ben a világ legrondább kutyájának választottak.

A világ legnagyobb kutyája után meghalt a világ legcsúnyább ebe is. Gazdája, Karen Quigley szerint a csivavakeverék az utóbbi hónapokban már betegeskedett, de az, hogy elpusztult, váratlanul érte - írja a Daily Mail.

Íme a világ legrondább kutyusa Forrás: AFP

Elwoodot, a sötét színű, a feje búbján lévő fehér pamacstól eltekintve teljesen kopasz kutyust rajongói leggyakrabban a bölcs Yodához, illetve E.T.-hez hasonlították. 2005-ben került gazdijához, aki egy menhelyről mentette ki az akkor még csak 9 hónapos kölyköt. "A tenyésztő el akarta altatni szegényt, mert túl ocsmánynak találta ahhoz, hogy eladhassa” - mesélte Karen, akit a kutyus mesekönyv megírására is inspirálta: A Mindenki szereti Elwoodot című könyv arról szól, hogy azért, mert valaki más, még lehet különleges. Karen Elwood halálhíre kapcsán elmondta, kedvence mosolyt csalt az emberek arcára, vidámságot lopott az életükbe, ezért nagyon fog hiányozni.

Kutyaruha télire: Flancolás vagy tényleg fontos?http://www.life.hu/anyaskodj/20131126-kutyaruha-telire-flancolas-vagy-tenyleg-fontos.htmlÍgy búcsúzik egymástól kutya és gazdájahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131120-igy-bucsuzik-a-halalosan-beteg-kutya-es-gazdaja-egymastol-meghato-es-gyonyoru-fotok.htmlÍgy kerülheted el a kínos kutyapukithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131002-a-kutya-emesztesenek-termeszetes-velejaroja-a-szellentes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.