Kapócs Zsóka: "Ez egy óriási nagy szerelem"

kutya színésznő TV2 Kapócs Zsóka Mokka Vizsla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Mokkájába ma reggel kutyája, a kölyökvizsla is elkísérte Kapócs Zsókát. A színésznő arról mesélt, hogy Manó mi mindenben változtatta meg az életét. 

Hét hónapja él együtt Kapócs Zsóka Manóval, a hiperaktív vizslával. A színésznő elárulta, óriási a "szerelem” a kutyával, akinek segítségével megtapasztalhatta, milyen gondoskodni valakiről.

Forrás: Kapócs Zsóka Facebook-oldala

"A kutya hatalmas felelősség. Tényleg csak az vállalja, aki a kutyatartásra alkalmas, és az állat igényeit is figyelembe tudja venni. Hálás vagyok Manónak, sok mindenre tanít" - mesélte a Life.hu-nak Zsóka és hozzátette: egy siófoki tenyészetban a kutyus választotta ki őt. A színésznő az életét is teljesen átszervezte Manó miatt, és kertes házba költözött.

Zsóka arról is beszélt, hogy korábbi kutyája, Csincsi, a bolognese 15 éves volt, amikor elpusztult. "Ő egy szobakutya volt, teljesen másképp viselkedett. Ha esett az eső, pisilni sem volt hajlandó kimenni. A vizslával pedig akkor is le kell menni, ha az embernek nincs kedve."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.