színésznő konfliktus rendezés megosztás Pikali Gerda Rékasi Károly gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendeződött a helyzet Pikali Gerda és gyermekei apja között...

A színésznőnek mostanában rengeteg az elfoglaltsága, és Rékasi Károly személyében új szerelem is költözött az életébe. Hiába bolydult fel a magánélete, mégis a legfontosabb számára, hogy fiaival elég időt töltsön együtt. Nemrég Gerda és volt férje, Géza rendezték a köztük lévő konfliktusokat. Ennek köszönhetően fiaikat, Marcit és Benit megosztva nevelik féltő gondoskodással - tudta meg a hot! magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ördög Nóri babakocsiban tolja Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-babakocsiban-tolja-kislanyat-micit.htmlBabát vár Hollandia magyar hercegnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131204-cservenyak-viktoria-magyar-szarmazasu-holland-hercegno-jaime-bernardo-felesege-gyermeket-var.htmlIllatosítsd boldogra az otthonod!http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-illatositsd-boldogra-az-otthonod-zolyomi-zsolt-parfumor-tanacsaival.htmlApa lesz VV Cristofelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131204-vv-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-apa-lesz.htmlÍgy köszöntötték a születésnapos Tillát a fiaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131203-till-attila-musorvezetot-szuletesnapjan-fiai-kedves-rajzokkal-leptek-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.