fehérnemű fotózás szexi szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első fehérneműs fotózásának fényképeit osztotta meg rajongóival Kárpáti Rebeka. Bár nem az erotika, hanem a nőiesség bemutatása inspirálta a szépségkirálynőről készült fotókat, nagyon szexi képek születtek.
Fotó: Doron Ritter Photography (Facebook/Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary 2013)
Belefogyott a rehabilitációba az úszónő http://www.life.hu/legykepben/20131210-jakabos-zsuzsa-uszono-versenysulya-ala-fogyott-a-mutet-ota.html A szőrösre bukik a magyar zenész http://www.life.hu/legykepben/20131211-czutor-zoli-magyar-zenesz-a-szorosre-bukik.html Új frizurával anyáskodik Dombóvári Vanda http://www.life.hu/legykepben/20131209-dombovari-vanda-az-rtl-klub-musorvezetoje-csak-a-kisfianak-el.html D.Tóth Krisztánek elege lett a trollokból http://www.life.hu/legykepben/20131209-d-toth-kriszta-musorvezeto-besokallt-a-trolloktol.html Dukai Reginát duplán lepte meg szerelme http://www.life.hu/legykepben/20131210-dukai-reginat-szerelme-feczesin-robert-focista-meglepte-a-tavolbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.