úszónő támogatás X-Faktor botránykönyv Szepesi Nikolett Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján üzent Szepesi Niki, a botránykönyveiről elhíresült úszónő Krasznai Tündének, az expornós x-faktorosnak. Kijelentette: a sorstársának érzi. 

Krasznai Tünde x-faktoros szereplése igencsak megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélekedtek, felnőttfilmes múltjával semmi keresnivalója egy kereskedelmi csatorna képernyőjén, mások azonban arról beszéltek, hogy Tünde bizonyíték arra, soha nem késő új életet kezdeni.

Forrás: RTL Klub

A botránykönyvei miatt sok kritikát kapott Szepesi Niki az utóbbiak táborát erősíti, és ennek hangot is adott.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Kedves Tünde. Sorstársak vagyunk, vállaltuk a múltunkat. Kívánom neked, hogy légy mindig boldog, és ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, mert mindenkinek fáj az igazság, pedig mi őszinték voltunk. Gratulálok Neked az X-Faktorban elért eredményedhez. Nálam re nyertél" - írta a Facebook-oldalán Szepesi.

Danics Dórára szavaz Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131215-krasznai-tunde-az-x-faktor-3-helyezettje-danics-dorara-szavaz-az-x-faktor-finalejaban.htmlKrasznai Tünde kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20131214-krasznai-tunde-kiborult-az-x-faktor-dontoje-elott.htmlKrasznai Tünde esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20131214-krasznai-tunde-az-x-faktor-harmadik-helyezettje-danics-dora-es-a-bytheway-a-ket-dontos.htmlX-Faktor-kampánypárbaj: Krasznai Tündehttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-krasznai-tunde-az-x-faktor-dontose-kampanyol-a-szavazatokert.htmlMár a próbán lenyűgöző Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131213-krasznai-tunde-az-x-faktor-versenyzoje-duettpartnerevel-is-probalt-a-szombati-versenyre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.