ByTheWay mentor Danics Dóra Szikora Robi X-Faktor 2013 Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az X-Faktor. A boldog győztes Danics Dóra és a nem kevésbé elégedett második helyezett a ByTheWay lett, mentoraik pedig nagyon büszkék a fiatal tehetségekre. Geszti Péter elárulta, bár negyedik éve dolgozik a produkcióban, egyáltalán nem unatkozott idén sem. Szikora Róbert pedig arról beszélt, örül, hogy a kezdeti nehézségek után belejött a mentorszerepbe.

Idén Geszti Péter immár másodszor juttatta győzelemhez versenyzőjét, ugyanis Oláh Gergő után most Danics Dóra állhatott a dobogó legfelső fokára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
A legdögösebb ruhák az X-Faktor döntőjébenhttp://www.life.hu/life/galeria/20131216-osszeszedtuk-a-legdogosebb-legemlekezetesebb-ruhakat-az-x-faktor-dontojebol.htmlDanics Dóra nyerte a 2013-as X-Faktort!http://www.life.hu/legykepben/20131215-danics-dora-gyozott-a-2013-as-x-faktorban-a-bytheway-masodik-lett.htmlÍgy várják a nyertest a korábbi X-Faktor-győztesekhttp://www.life.hu/legykepben/20131215-az-x-faktor-eddigi-gyoztesei-vastag-csaba-kocsis-tibor-es-olah-gergo-velemenye-az-idei-show-rol.htmlSzexi táncot lejtett Tóth Gabi az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szepulj/20131215-toth-gabi-enekesno-szexi-tancot-lejtett-a-szinpadon-motoros-fiuk-tarsasagaban-az-x-faktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.