Batánovics Lili X-Faktor rablás okostelefon RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
X-faktoros lakásuk környékén, a Corvin-közben ragadták ki Batánovics Lili kezéből a telefonját. Az énekesnő leginkább nem a készüléket sajnálja, de a benne lévő fényképek, telefonszámok miatt nagyon szomorú. 
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
Egész testében remegett Batánovics Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-alfoldi-robert-ket-mentoraltja-batanovics-lili.htmlRengeteget fogyott Batánovics Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131021-batanovics-lili-alfoldi-robert-mentoraltja-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje.htmlBatánovics Lili hálás édesapjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-batanovics-lili-az-rtl-klub-xfaktoraban-elsiratta-a-kieso-mdct.htmlBatánovics Lili hálás édesapjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-batanovics-lili-az-rtl-klub-xfaktoraban-elsiratta-a-kieso-mdct.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.