Hungária zenekar kisbaba gyász vetélés Fenyő Dió várandósság Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin információja szerint Fenyő Miklós felesége hosszas szenvedés után, szeptemberben hunyt el.

Fenyő Miklós hónapok óta nem beszél legfontosabb támasza elvesztéséről. A tragikus hírt Fenyő lánya, Dió árulta el a bulvárlapnak. Elmondta, szülei most ünnepelték volna megismerkedésük ötvenedik évfordulóját.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

"A feleségem az egyetlen, akiben mindig százszázalékosan megbízom" - árulta el korábban Fenyő Miklós, aki 16 éves volt, amikor megismerte az akkor 12 éves Ágit. A zenész lánya arról is beszélt, a sors fintora, hogy éppen aznap derült ki, hogy gyereket vár, amikor az édesanyja örökre lecsukta a szemét. "Keservesen küzdöttünk a babáért" - tette hozzá Dió, akinek korábbi két várandóssága vetéléssel végződött.

Batánovics Lilit kiraboltákhttp://www.life.hu/legykepben/20131219-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnojet-batanovics-lilit-kiraboltak-elvittek-a-telefonjat.htmlKét év próbaidőre ítélték az ismert zenészthttp://www.life.hu/legykepben/20131219-balazs-pali-ket-eves-probaidore-iteltek-mert-jogosulatlanul-hasznalt-a-parkolasnal-rokkantkartyat.htmlKulka János férfiprimadonna lett http://www.life.hu/legykepben/20131217-kulka-janos-szinesz-a-central-szinhazban-ferfiprimadonna-lett.htmlVádemelés a balesetet okozó autós ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20131218-vademeles-a-gyori-kosarlabdacsapat-balesetet-okozo-autos-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.