Koltai Róbert színdarab Móricz Zsigmond kötet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka kincset kapott ajándékba Koltai Róbert, akit a Thália Színházban színésztársai köszöntöttek fel 70. születésnapja alkalmából - tudta meg a Life.hu. 

A Móricz Zsigmond hagyatékának őrzője, az író unokája, Réka asszony egy ritkasággal kedveskedett Koltai Róbertnek, aki nagyapja műveit állítja színpadra.
Koltai a Napló szilánkok után újabb Móricz-átiratot, a "Jelenetek 2 házasságból" címűt viszi el a teátrumba. A szép kerek születésnap és a darab bemutatásáról szóló sajtótájékoztató egy napra esett, ezért Réka asszony egy féltett kinccsel kedveskedett Koltainak: egy, az író által dedikált Móricz-könyvvel.

Fotó: Kállai-Tóth Anett

A közkedvelt színészt hétvégén a családja már felköszöntötte, kollégái pedig ezen a különleges napon kívántak még sok-sok boldogságot és hosszú életet neki.

Fotó: Kállai-Tóth Anett
Fotó: Kállai-Tóth Anett
Először karácsonyoznak édesanyaként a sztárok http://www.life.hu/legykepben/20131217-edesanyakent-unneplik-a-karacsonyt-a-sztarok-ordog-nori-es-balogh-edina.htmlKulka János férfiprimadonna lett http://www.life.hu/legykepben/20131217-kulka-janos-szinesz-a-central-szinhazban-ferfiprimadonna-lett.htmlÍgy néz ki Trokán Nóra ébredés utánhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-trokan-nora-szinesznot-eder-krisztian-fotozta-ebredes-utan.htmlCsaknem 30 évet kapott a pedofil énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20131219-ian-watkins-enekest-29-ev-fegyhazbuntetesre-itelte-a-birosag.htmlÚjra terítéken Kárász Róbert orrahttp://www.life.hu/legykepben/20131219-a-tv2-hal-a-tortanjaban-lovasz-laci-kigunyolta-karasz-robi-orrat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.