Dráma – ledobta fiát egy New York-i felhőkarcolóról

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál kisfiú ugrás New York felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brooklyni férfi ledobta hároméves kisfiát az 52 emeletes felhőkarcolóról, majd ő maga is utána ugrott – számol be az Origo.

Egy brooklyni férfi egy 52 emeletes manhattani felhőkarcoló tetejére mászott ki a fiúval, és ledobta, majd ő is a mélybe vetette magát - írja a New York Times a városi rendőrségre hivatkozva. A 35 éves férfi azonnal meghalt, a gyereket gyorsan kórházba vitték, de nem sokkal később ő is életét vesztette.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A nemrégiben elvált, orosz származású férfi és a volt felesége megosztott felügyeletet gyakorolhattak a kicsi fölött. Térfigyelő kamerák rögzítették, amint a férfi a kisfiúval együtt bemegy a Nyugati 60. utca egyik épületébe, ezután pedig már csak a szemtanúk beszámolói vannak arról, hogy látták zuhanni a testeket az ablakon át. Az amerikai lap szerint a rendőrség egyértelműen arra gyanakszik, hogy az apa kidobta a fiát és utána ugrott, de nem árulja el, hogy milyen információk alapján gyanítja ezt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.