Vonatjegyre sem telik Krasznai Tündének

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor vonat Krasznai Tünde anyagi gondok RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán tette közzé Krasznai Tünde, hogy autóst keres, aki Pécsről Budapestre fuvarozná. Vajon az énekesnőnek olyan komoly anyagi gondjai vannak, hogy a vonatjegyet se tudja megvenni? Tény, az X-Faktor óta eddig egyetlen fellépése volt csupán. 

Krasznai Tünde állítja, az X-Faktor teljesen megváltoztatta az életét, hozzátette, nincs sok pénzre szüksége, csupán annyira, hogy a bérelt lakását fizetni tudja és teljen neki a napi betevőre. Amíg azonban nem bombázzák a felkérésekkel, vonatjegyre nem szívesen költene, így a következőt tette közzé Facebookján:

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Hellobello, kedves emberek! Egészen véletlenül nem indul valaki autóval Pécsről Pestre a mai nap folyamán?” – írta, majd a Bors kérdésére elmondta, alig várja, hogy több fellépése legyen. Geszti Péter, a lány mentora szerint Tündének bőven szüksége lesz segítségre, és hozzátette, félti versenyzőjét a műsor utáni léttől. "Mindenkinek, de Tündének különösen kell a noszogatás. Nem egy szabályos tehetség, nem rakható bele a megszokott keretekbe, és ez a hétköznapi munkában is nehézséget okozhat számára" – mondta még a döntő előtt Geszti, aki már akkor is kijelentette: nem engedi el az énekesnő kezét a műsort követően sem, és közvetlenül Tünde kiesése után elmondta, bármikor szívesen írna neki dalszöveget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.