Jóban Rosszban TV2 verés Szabó Zsófi forgatás Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erőszak áldozata lett Szabó Zsófi. A fiatal színésznőt a Jóban Rosszban sorozat forgatókönyve szerint párja, a Száraz Dénes által alakított Balázs verte meg. A sztori kitalált, a kék-zöld foltok azonban valóságosak voltak.

Bevérzett a szeme, és heteken keresztül kék-zöld foltok borították Szabó Zsófi testét, miután a Jóban Rosszban forgatásán erőszakos jeleneteket rögzítettek a fiatal színésznővel. A Betty Tanakist alakító szőkeséget fizikailag és lelkileg is megviselte a verekedés.

Forrás: Szabó Zsófi hivatalos Facebook-oldala

"Olyan pofonokat kapott Zsófi, hogy a földre zuhant, ami miatt feldagadt a térde. De volt olyan jelenet is, ahol az ágy sarkába vágta be a fejét, és miután ezt többször meg kellett ismételni, valóban fizikai fájdalmai voltak. Az azonban már valóban rémisztő látvány volt, amikor a folyamatos sírás miatt elpattant egy ér a szemében, és teljesen bevérzett"árulta el a Blikknek egy stábtag.

Szabó Zsófi a következőképpen mesélt a forgatásról a napilapnak: "Nem akarok nyafogni, és nem tettem ezt akkor sem, amikor ezeket a jeleneteket vettük fel. Színésznő vagyok, az a dolgom, hogy megfeleljek az elvárásoknak, és a lehető legjobb tudásom szerint végezzem a munkámat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.