Szent György Kórház iskola kóma kegyetlenkedés Árpád Szakképző Iskola öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Társai folyamatos kegyetlenkedése miatt akart véget vetni az életének az a 17 éves fiú, aki kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájába vetette le magát a legfelső emeletről.  

"Állandóan csicskáztatták, megütötték, nemegyszer az is előfordult, hogy arcon köpték"mondta el a Blikknek egy tanuló.

Forrás: AFP/Belga

Családja képtelen elhinni, hogy a fiú önként akart volna véget vetni az életének, ők inkább arra gyanakodnak, hogy a kegyetlenkedő fiatalok hajszolták odáig, hogy kivesse magát a harmadik emeletről. "Tudtuk, hogy többen szekálják Krisztiánt, de ő sosem panaszkodott itthon" – mondta el a napilapnak a jelenleg kritikus állapotban fekvő fiú bátyja, László. "Hiába kértük, hogy szóljon, ha segítségre van szüksége, nem mondott semmit, sőt az eset előtti este még vidáman elviccelődtek édesanyámmal. Önszántából nem ugrott volna, lehet, hogy kényszerítették, vagy valahogy rávették" – vélekedik.

"Arra figyeltem fel, hogy zuhan, aztán, amikor lenéztem, láttam a vérben fekvő testét. Még kiabált is fájdalmában, aztán elhallgatott, és nem mozdult. A fejére esett, akik közelebbről látták, azt mondták, teljesen eltorzult az arca" – mondta el Krisztián egyik osztálytársa, aki szerint többször újra is kellett éleszteni a fiút.

"A tanulót súlyos sérülésekkel szállították a Szent György Kórház intenzív osztályára" – mondta dr. Sárkány Ágnes osztályvezető főorvos. A fiú kómában van: eltört több csontja, a medencecsontja, leszakadt a lépe, agyi ödéma alakult ki nála, és artériasérülése miatt egyelőre nem tudják megműteni.

A Bors pedig úgy tudja, történt már egy öngyilkossági eset a székesfehérvári iskolában, sőt, az egyik tanuló már gyilkolt is.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Megölték a venezuelai szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20140107-megoltek-a-venezuelai-szepsegkiralynot-monica-spears-mootzot.htmlKokaint találtak a banánok közötthttp://www.life.hu/legykepben/20140107-kokaint-talaltak-tobb-berlini-es-brandenburgi-szupermarketben.htmlÉjjel is lehet nézni a ValóVilág6-othttp://www.life.hu/legykepben/20140107-az-rtl-2-n-indulo-valovilag-6-ot-ejjel-is-lehet-nezni.htmlKrasznai Tünde Gáspár Gergőhöz költözötthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnoje-krasznai-tunde-a-fat-phoenix-dobosahoz-gaspar-gergohoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.