Torinó videó állatkert jegesmedve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Übercuki videót találtunk arról, hogyan tanul járni egy ici-pici jegesmedve. 

Olyan, mint egy plüssállatka, a torontói állatkert újszülött jegesmedvéje. A kicsi maci éppen az első lépéseket próbálja megtenni és közben elbűvölően nyüszög. Kihagyhatatlanul édes képsorok:

Ki szexel leghamarabb a VV-Villában - Videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20140112-katz-david-videojaban-vv-simon-vv-aurelio-vv-alexa-vv-iza-vv-charlotte-es-vv-zsolt.html60 éve nem fürdött a férfihttp://www.life.hu/legykepben/20140112-amoo-hadji-80-eves-irani-ferfi-60-eve-nem-furdott.htmlBarátnőt kínálnak a kutya melléhttp://www.life.hu/legykepben/20140106-a-noe-allatotthon-a-mokus-nevu-boxerenek-gazdit-a-kutya-gondozojanak-gyore-csillanak-tarsat-keres.htmlKokaint találtak a banánok közötthttp://www.life.hu/legykepben/20140107-kokaint-talaltak-tobb-berlini-es-brandenburgi-szupermarketben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.