Luxusmárkafüggő VV Aurelio

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
luxus Armani ruha VV Aurelio óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Aurelio nem beszél olaszul, édesapja után mégis a génjeiben hordozza az olasz férfiak hihetetlen vonzalmát a luxus ruházati termékek, és persze a nők iránt. Úgy kellett utána vinni a villába a Baján hagyott márkás cipőjét - tudta meg a Life.hu.

VV Aurelio nemcsak nő-, hanem márkafüggő is, kizárólag egy ismert, olasz divattervező ruháiban és kiegészítőiben hajlandó mutatkozni. A ValóVilág 6 első, élő show-jában is szinte tetőtől talpig Armaniban jelent meg, csak a pólója származott egy másik világhírű olasz divattervező párostól, ugyanis csak nekik volt Sicilia feliratú pólójuk.

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hogy igazat beszélnek a fiúk Aurelio márkafüggőségéről, arról mi is meggyőződtünk. Aurelio még decemberben érdeklődött az egyik internetes, használt márkás holmik kereskedésével foglalkozó portál egyik eladójánál egy, a kedvenc divattervezője által fémjelzett 35.000 forintos, használt óráról. Már ott látszott, hogy rácsapott az alkalmi vételre.

Forrás: http://alkupiac.hu
Újabb robbanás Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20140113-robbanas-tortent-egy-xiii-keruleti-bankfiokban-hetfo-hajnalra-virradora.htmlIsmerősök buliznak a luxusbörtönben?http://www.life.hu/legykepben/20140113-kozos-barati-tarsasag-bucsuztatta-vv-zsoltot-es-vv-izat.htmlFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/legykepben/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.htmlAlig úszta meg a dutyit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20140113-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-majdnem-bortonbe-kerult-egy-elfelejtett-csekk-miatt.htmlBereczki Zoltán tánc és ének nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-bereczki-zoltan-a-central-szinhazban-prozai-szerepben-lep-fel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.