Vérömlenyt távolítottak el Schumacher fejéből

Forrás: AFP/Jens Kalaene -
síbaleset közlemény Michael Schumacher állapot vérömleny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változatlanul stabil Michael Schumachernek, a Forma-1 hétszeres világbajnokának az állapota - áll menedzserének közleményében.

Sabine Kehm ismét hangsúlyozta, hogy minden olyan információ, amely nem a menedzsmenttől vagy az orvosoktól származik Schumacher állapotával kapcsolatban, tiszta spekulációnak tekintendő - írja a The Independent.

Forrás: AFP/Jens Kalaene

„Michael családja teljes mértékben megbízik az orvosi csapatban, és nagyon elégedett az eddigi munkájával" - fogalmazott Sabine Kehm. Arra a felvetésre, hogy a pénteki közleményben nem szerepel a korábban használt "kritikus" minősítés, a menedzser azt válaszolta: nincs mit hozzátennie a leírtakhoz. Mint ismeretes, a december végi síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett és azóta mesterséges kómában tartott Michael Schumachert már kétszer megoperálták, és a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el agyának bal feléből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.