Aurelio kikészül a féltékenységtől!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ösztönök dominancia zuhany Teó Aurelio Való Világ Villalakók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teó puszta jelenléte egymásnak ugrasztja a „hímeket”.

Nem titok, hogy Aurelio odavan Teóért.Teljes gőzzel nyomul rá, aki azért csak úgy langyoskán fogadja a heves érdeklődést. Szemmel láthatóan –egyenlőre-hidegen hagyja a rengeteg nyálas puszi, dorombolás és ölelés.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Érdeklődést talán Laci keltette fel, aki a manuális tapogatózás helyett a lány vonzalmának tárgyát próbálta kipuhatolni. Később Teó zuhanyozása nem csak gőzt hagyott a fürdőben, fel is korbácsolta Aurelio féltékenységét. Törölközés közben ugyanis Laci minden további nélkül benyomult a fürdőbe, és szó szerint elfoglalta a terepet.

Bár nem történt semmi egy kis kamerás tetkószemlén kívül, Aurelio mégis dühödt csapkodással fejezte ki nemtetszését.

Less be a Való Világ 6 ökovillájába!http://www.life.hu/life/galeria/20131219-a-valo-vilag-6-villajaban-a-ket-musorvezeto-lilu-es-istenes-bence-vezet-korbe.htmlLánnyal csókolózva ünnepelte meg új melleit a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-lannyal-csokolozva-unnepelte-meg-uj-melleit-a-valo-vilag-botranyos.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlVV Simon máris büntetésbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20140115-vv-simon-maris-buntetesbe-kerult.htmlVV Simon furább, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-simon-a-valovilag-6-csodabogara-titkokat-arult-el-magarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.