II. Erzsébet brit királynő átadja a trónt fiának?

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana -
hatalomváltás hatalom II. Erzsébet brit királynő Károly herceg trón utódlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Mail nem kevesebbet állít, mint hogy igenis közel a pillanat, amikor Károly elfoglalhatja édesanyja helyét a brit uralkodóház élén.

Az internetes lap egy apró megjegyzésre figyelt fel abban a hivatalos iratban, amely az újévi kitüntetések indoklását tartalmazza.

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

E szerint Erzsébet azzal indokolja az őt régóta hűséggel szolgáló magántitkára, Cristopher Geidt kitüntetését, hogy a férfi „ képes volt újszerű módon közelíteni az alkotmányos ügyekhez, valamint elismerésül a hatalom átruházásának előkészítési munkálataiért."
Bár a királynő korábban kijelentette, hogy nem mond le, ez az apró kitétel a hivatalos iratban valóban elgondolkodtató, és nyilván reményteljes Károly számára.

Majdnem lezuhant Károly herceghttp://www.life.hu/legykepben/20140109-karoly-herceg-es-camilla-hercegno-helikoptere-majdnem-lezuhant.htmlÍgy festett gyerekként Károly herceghttp://www.life.hu/life/galeria/20131114-fotokon-akkor-es-most-karoly-walesi-herceg.htmlKisbékákkal jótékonykodott Károly herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120706-kisbekakkal-jotekonykodott-karoly-herceg.htmlVálni készül Károly herceg!http://www.life.hu/szeress/20110624-valik-karoly-herceg-es-camilla.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.