Sarka Kata: "Zenei antitalentum vagyok"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Sarka Kata LL Junior TV2 A Nagy Duett énekesnő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu megírta, Sarka Kata LL Juniorral keresgéli majd a közös hangot A Nagy Duettben. Hajdú Péter felesége egyébként nem táplál hiú reményeket, pontosan tudja, hogy énekesnő már nem lesz belőle. 

“Magam sem értem, hogy történhetett, hogy elvállaltam az éneklést a Nagy Duettben, de azt hiszem, a csapat számított a legtöbbet. Gyakorlatilag a szerkesztőtől kezdve az énektanáron át a partneremig, Juniorig mindenki a barátom”mondta a Velvetnek Sarka Kata.“Bízom benne, hogy valamit ki tudnak belőlem hozni, de hát tudom, mire vagyok képes, úgyhogy inkább poénra veszem. Azt nem szabad elhinnem, hogy valaha is énekesnő leszek. Valahogy úgy akarom, ahogy Peti csinálta, aki szintén tudta, hogy nincs jó hangja, de becsülettel végigcsinálta" - tette hozzá.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

“Édesanyám azt mondta, hogy ismer gyerekkorom óta, és ki kell jelentenie, hogy egy antizenész vagyok. Nagy antitalentumnak tartanak otthon” – vallotta be Kata, akit énektanára sem biztat különösebben.

“Azt mondta, hogy 10%-ot tud nagyjából hozzátenni az énekhangomhoz azzal, ha megtanulom a légzőtechnikát. Sajnos ő sem fűz nagy reményekez hozzám. Junior azt mondta persze, hogy nagyon örül, de azt, hogy mit gondolt valójában, soha nem fogjuk megtudni. Örülök neki, mert régóta jó barátok vagyunk" - jelentette ki Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.