A TV2-nél folytatja VV Éva?

Forrás: Facebook/VV Éva -
VV Éva TV2 iskola tanulás riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A konkurenciához készül VV Éva, akit botrányos megnyilvánulásai óta az RTL Klubnál nem látnak túl szívesen – tudta meg a Life.hu.

Nem szeretne tovább a szereplője lenni, inkább a másik oldalon maradna a médiában VV Éva, aki a hétvégén felvételezik a TV2 Akadémiájára. Baukó Éva tanulásra adta a fejét.

Forrás: Facebook/VV Éva
Gyúrós Józsi kihúzta a gyufát, büntetést kap?http://www.life.hu/legykepben/20140123--gyuros-jozsi-kihuzta-a-gyufat-buntetest-kap.htmlEzek az év sajtófotói - Tarolt az Origohttp://www.life.hu/legykepben/20140123-kihirdettek-a-32-magyar-sajtofoto-palyazat-eredmenyet.htmlMeglepő produkciók a Csillag születikbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-meglepo-produkciok-keszulnek-az-otodik-csillag-szuletikbe.htmlSarka Kata: "Zenei antitalentum vagyok"http://www.life.hu/legykepben/20140122-a-tv2-a-nagy-duettjeben-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-ll-juniorral-enekel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.