Helyesírási baki az Édes életben

Forrás: TV2 -
TV2 baki muszáj helyesírás Híradó Édes Élet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klubon látható gyöngyszem után most a TV2 Édes életében leltünk kifogásolható feliratra. 

Bár a j és ly helyes használata általános iskolai, sőt, emlékeink szerint alsó tagozatos tananyag, a kereskedelmi csatornákon gyakran belefutunk az ezzel kapcsolatos tévesztésekbe. Még tavaly az RTL Klub Híradójában szúrtuk ki ezt a csodát, most pedig a TV2 feliratán hüledezünk. Tudjuk, hogy a muszáj szó leírása sokaknál nehézségbe ütközik, pedig nem lenne olyan nagyon nehéz megjegyezni végre, hogy mi a helyes. Eláruljuk, nem ez:

Forrás: TV2
Durva baki az RTL Klubon - Antónia nem tudhattahttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-az-rtl-klub-hiradojaban-durva-helyesirasi-hiba-csuszott.htmlByTheWay Olivért bántotta a bakihttp://www.life.hu/legykepben/20131125-az-rtl-klub-x-faktoraban-a-bytheway-enekese-oliver-bakizott-a-fiut-bantotta-hogy-hibazott.htmlTechnikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.