Sarka Kata ráfeszült A Nagy Duettre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata LL Junior TV2 A Nagy Duett Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg A Nagy Duett-beli szereplésétől Sarka Kata. Hajdú Péter felesége nemcsak a hangjával nincs megelégedve, de szexisnek sem érzi magát.

"Akármennyire igyekszem, egyszerűen nem tudom magam elengedni"panaszolta Kata a Borsnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az a feladatom, hogy szexin mozogjak, de képtelen vagyok rá! Kezdem ott, hogy a hangom sem éppen olyan, amit szívesen hallgatnak az emberek, rettenetesen koncentrálnom kell, hogy ne legyen fülsértő. A tetejébe egy számomra teljesen idegen környezetben vagyok, halálra izgulom magam, mert szeretnék szórakoztató lenni. Túlgörcsölöm az egészet, remélem, estére el tudom magam engedni" - fejtette ki bővebben, és elárulta, nem szeretné, ha férje ott lenne az élő adás alatt a stúdióban.

"A próbákra nem jöhetett, de most már az élő adás alatt sem akarom látni" - jelentette ki Kata, akinek állítólag jobb hangja van, mint a férjének.

"Persze ő és a szüleink is el akarnak jönni. Megkértem az egész családot: ha jönnek, akkor legyenek kedvesek vagy a vezérlőből nézzék a produkciómat, vagy a díszletek mögül, mert én tényleg képtelen vagyok arra, hogy Peti szemébe nézzek, miközben egy másik férfivel cicázom. Lehet, hogy nem hiszik el, de számomra ez egyelőre megugorhatatlan feladat" - vallotta be Kata.

Duettpartnere, L.L. Junior szerint Kata túlságosan kritikus magával, de reméli, estére ellazul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.