Forrnak az indulatok Tóth Gabi új fotói körül

Forrás: Tóth Gabi Facebook-oldala/BeCrew -
Tóth Gabi mentor énekesnő X-Faktor 2013 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabit a BeCrew átváltoztató csapata vette kezelésbe. Az énekesnő képei azonban, mint ahogyan maga Gabi is, megosztják a közönséget. Az X-Faktor legutóbbi szériájának mentora a Facebookon kap hideget-meleget egyaránt. 

Különböző karakterek bőrébe bújt Tóth Gabi. Az énekesnő a legnagyobb közösségi oldalra is kitette fotóit, amelyekhez alig 48 óra alatt rengeteg hozzászólás érkezett.

Forrás: Tóth Gabi Facebook-oldala/BeCrew

A rajongók egy része mindenhogyan imádja Gabit, sokan pedig fel sem ismerték az énekesnőt, mások a végzet asszonyának nevezték. Voltak, akik negatív kritikát fogalmaztak meg a különleges képekkel kapcsolatban, mint például:

"Gabi, én nagyon bírlak, de őszintén, itt mit érzett a sminkes meg stylist?" - teszi fel a kérdést az énekesnő egyik követője. "Ez iszonyat sz**r fotó, itt jóval öregebbnek nézel ki (szerencsére nem vagyunk egyforma véleményen)" - kontrázott rá egy másik.

Nekünk bejönnek az extrém fotók, a többit ITT nézheted meg!

Wellnessel kapcsolódik ki a ByTheWayhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-bytheway-egyuttese-wellnessel-kapcsolodik-ki.htmlLedobták ruháikat a ByThe Way tagjai. Nos, a srácok nem egy magazin kérésének tettek eleget, hanem wellnesezi mentek. TV + BulvárOrigoSzakítások, új szerelmek és titkok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140207-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-berki-krisztian-kiszel-tunde-toth-gabi-valovilag-csobot-adel.htmlKi lesz a Csillag születik műsorvezetője? Hogyan éli mindennapjait Détár Enikő? Mely énekesnőnk győzte le a rettegett kórt? A Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudod.TV + BulvárOrigoRáismersz a magyar énekesnőre? http://www.life.hu/bulvar/20140207-toth-gabit-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorat-a-be-crew-csapata-valtoztatta-at.htmlÁtváltoztató csapat vette kezelésbe Tóth Gabit. Az énekesnő a mai napig képes meglepetést okozni megjelenésével. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.