A Nagy Duett Joshi Bharat kieső Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szedte elő az összes Beatles-pólóját és relikviáit Joshi Bharat, nem hozott szerencsét az imádott együttes dala. Joshi különleges magyarázatot talált vasárnap esti kiesésére A Nagy Duett című műsorból. 

Joshi szent dolognak érzi, hogy a The Beatles dalához nyúlhatott, és véleménye szerint úgy kell bánni velük, mint a Bibliával, nem lehet bármit megtenni azokkal. A TV2 műsorvezetője ráadásul elvakult rajongó. Fellépés előtt tanulmányozta a dal születésének körülményeit, Lennon és az együttes producere, George Martin egykori gondolatait a számmal kapcsolatban.

Forrás: Tv2
Az ÖsszeEsküvők fiúi feszítettek A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140208-az-osszeeskuvok-fiui-ricsi-es-csoki-a-nagy-duett-szinpadan-notar-mary-mellett.htmlEz igazán meglepő! Mary és Fekete Laci produkciója hátterében a gyönyörűen kigyúrt fiúkban két ismert arcot fedeztünk fel. Az ÖsszeEsküvők egykori két szereplője, Ricsi és Csoki feszítettek a színpadon, bár Ricsit szinte lehetetlen felismerni.TV + BulvárOrigoLázasan áll színpadra A Nagy Duett versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140208-ujabb-szereplo-csisztu-zsuzsa-betegedett-meg-a-nagy-duettben.htmlNem Dundika A Nagy Duett egyetlen, betegen színpadra álló szereplője.Csisztu Zsuzsa mandulagyulladással küzd.TV + BulvárOrigoElment Dundika hangja, vajon színpadra tud állni?http://www.life.hu/bulvar/20140207-elment-dundika-hangja-vajon-szinpadra-tud-allni-a-nagy-duettben-kiraly-viktorral.htmlVeszélybe került Király Viktor és Majoros Hajnalka produkciója A Nagy Duett vasárnap esti élő adásában. Majka kedvese, a gyönyörű modell alig tudott a produkcióra próbálni, ugyanis teljesen elment a hangja - tudta meg a Life.hu. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.