"Bombanő" lett Szecsődi Kari

Forrás: Facebook -
TV2 Szecsődi Kari Facebook Megasztár mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas hormonkezelés után másfél éve megműttette a melleit Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros úgy tűnik, megszokta új külsejét, ami, valljuk be, egyre csajosabb. 

A transzszexualitása miatt a közvéleményt megosztó híresség szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében, a megújult külsejéről készült fotókat pedig a Facebookra is posztolja. Az alábbi kép ugyan nem a legfrissebb, viszont nagyon szépen látszik rajta a plasztikai sebész munkája.

Forrás: Facebook

„Sikerült megtennem azt a nagy lépést, hogy végre beilleszkedtem az átlagemberek közé, és már nem mutogatnak ujjal rám. Úgy érzem, hogy mindenhol tolerálják a különcségemet. De nem is hivalkodom ezzel, igyekszem átlagos életet élni, nem nagyon járok még éjjeli szórakozóhelyekre sem" - osztotta meg a minap a Life.hu-val Kari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.