Bálint Toncsi szexit villantott

Forrás: Bálint Antónia Facebook-oldala -
TV2 szexi Facebook szépségkirálynő Bálint Antónia Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először mutatja meg Facebookján fedetlen kebleit Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő egy kicsit azért "retusált" a képen. 

"Na, ez a fotó valóban nem ma, és nem is tegnapelőtt készült, viszont imádom ezt a képet!" - kommentálta saját fényképét Bálint Antónia.

Forrás: Bálint Antónia Facebook-oldala

"És legalább van egy ilyenem is. A Facebook érzékenysége miatt sajnos a 'festést' letakartam, mert még a végén valaki letiltatta volna" - tette hozzá a még ma is klassz formában lévő Toncsi, aki az Édes élet "forgatókönyve" szerint társkereső irodán keresztül keres párt.

Szexis produkcióval tarolt Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140210-az-mtva-a-dal-2014-cimu-musoraban-radics-gigi-egykori-megasztaros-enekesno-szexis-produkciot.htmlFalatnyi ruhában állt a színpadra A Dalban Radics Gigi. A szexi énekesnő nem csupán kiváló hangjának, de megjelenésének is köszönhette továbbjutását. TV + BulvárOrigoÍgy ébred Palvin Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20140210-palvin-barbara-magyar-szupermodell-instagramjara-postolta-selfie-jet.htmlA modell reggel is káprázatosan néz ki, és biztosan remekül is érzi magát a napfényben sütkérezve. TV + BulvárOrigoCsepregi Évának és Joshinak véget ért A Nagy Duetthttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-a-nagy-duettjebol-csepregi-eva-es-joshi-bharat-esett-ki.htmlVéget ért A Nagy Duett harmadik évadának első adása a TV2-n, a tíz párosból kilenc továbbment, kiesett a csatorna műsorvezetője és a Neoton énekesnője.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.