A Dal: A Top 8 ByeAlex szerint

Forrás: Facebook/ByeAlex -
HoneyBeast ByeAlex A Dal Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztotta az érdeklődőkkel ByeAlex, hogy mely énekesek, produkciók állnak hozzá a legközelebb A Dalban. Lássuk, melyek a kedvencei a digitális kommentátornak.

"Még az elődöntők előtt kitettem egy Top 10-es listát. Most, hogy hallottam-láttam a produkciókat, összeállt a fejemben egy nyolcas lista azokból, akiket én várok a döntőbe. A lista sorrendet nem tartalmaz. Továbbá ez minőségjelző, ez csak egy vélemény tőlem! Természetesen nem szakmai okokból nem írok le további neveket, hanem mert ez az én nyolcasom épp most. Minden további versenyzőnek hajrá, győzzön a legjobb!" - írja a minap különös ruhában megjelenő Alex közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/ByeAlex

A tavalyi győztes listája pedig a következő: Király Viktor - Running out of Time, Depresszió - Csak a zene, Kállay-Saunders András- Running, Bogi - We All, Fool Moon - It Can't be Over, Pál Dénes - Brave New World, New Level Empire - The Last One, HoneyBeast - A legnagyobb hős. Utóbbi egyébként a Life.hu kedvence is, mi nekik szurkolunk.

"Bombanő" lett Szecsődi Kari http://www.life.hu/bulvar/20140211-a-tv2-megasztarjaban-szecsodi-karcsikent-feltunt-kari-hatalmas-mellekkel-pozol-a-facebookon.htmlHosszas hormonkezelés után másfél éve megműttette a melleit Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros úgy tűnik, megszokta új külsejét, ami, valljuk be, egyre csajosabb. TV + BulvárOrigoBálint Toncsi szexit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140211-balint-antonia-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-szepsegkiralyno-a-facebookra-szexi-fotot-posztolt.htmlNem először mutatja meg Facebookján fedetlen kebleit Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő egy kicsit azért "retusált" a képen. TV + BulvárOrigoSzexis produkcióval tarolt Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140210-az-mtva-a-dal-2014-cimu-musoraban-radics-gigi-egykori-megasztaros-enekesno-szexis-produkciot.htmlFalatnyi ruhában állt a színpadra A Dalban Radics Gigi. A szexi énekesnő nem csupán kiváló hangjának, de megjelenésének is köszönhette továbbjutását. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.