Már nem sokáig láthatjuk a képernyőn

Forrás: TV2 -
agydaganat Jóban Rosszban TV2 Liptai Claudia Ullmann Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, hamarosan eltűnik a TV2 képernyőjéről Ullmann Mónika. A beteg asszonyt alakító színésznő végstádiumú rákos beteg karakterének bőrébe bújik. 

Jó hosszúra húzták a TV2 sorozatának forgatókönyvírói Andrea betegségét. Ullmann Mónika minden bizonnyal már csak napokig, esetleg hetekig látható a csatornán, a történet szerint ugyanis már morfiumos kezelésre szorul.

Forrás: TV2

Helyét a Füredi család életében minden bizonnyal Liptai Claudia veszi át, aki ismét szerelmespárt alakít egykori férjével, Gesztesi Károllyal.

Kiválasztotta párbajellenfelét VV Dávidhttp://www.life.hu/bulvar/20140212-az-rtl-2-valovilag6-musoraban-vv-david-kivalasztotta-parbajellenfelet.htmlSzerda este kiderült, ki lesz a második páros, akik vasárnap este a ValóVilág 6 élő stúdiójában csap össze a játékban maradásért. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián hajléktalanokkal találkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140212-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-hajlektalan-paron-segit.htmlNem túl valószínű, hogy az egoista testépítő egyik reggel arra ébredt, hogy mától hajléktalanok segítője és támogatója lesz, ám a TV2 mindent megtesz azért, hogy hype-olja egy kicsit az immár egyedül élő sztárját. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Dal: A Top 8 ByeAlex szerinthttp://www.life.hu/bulvar/20140211-byealex-kedvencei-a-a-dalban-a-honeybeast-kiraly-vikor-depresszio-kallay-saunders-andras-bogi-fool.htmlMegosztotta az érdeklődőkkel ByeAlex, hogy mely énekesek, produkciók állnak hozzá a legközelebb A Dalban. Lássuk, melyek a kedvencei a digitális kommentátornak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.