Hujber Ferenc A Nagy Duett ének kompromisszum Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri köztudottan nem könnyű eset nehéz közel kerülni hozzá. A 17 éves énekesnőnek sikerült a lehetetlen, de ezt a színésznek is nagyon akarnia kellett.

Az öntörvényű színész már attól is frusztrált, ha úgy érzi, hangi adottsága kevés a produkcióhoz. Erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy hiába igyekszik, nem tud eléggé ráhangolódni duettpartnerére, ugyanis Gigi a hivatalos próbák után azonnal elhagyja a stúdiót.

Forrás: TV2

A páros egyik előnye pontosan abból származik, hogy a profi színész és az énekes jól kiegészítik egymást: Hujber színpadi rutinjából adódóan tud olyan instrukciókat adni, amivel még jobban feldobják a produkciót. Gigi nem hódol be vakon a színész minden kívánságának, ha nem tetszik neki valami - fiatal kora ellenére -, határozottan ellentmond.

VV Viki apja adás előtt nekiment VV Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140217-vv-viki-apja-adas-elott-nekiment-vv-simonnak.htmlNem volt feszültségmentes a tegnap esti VV-párbaj, és nem csak a színpadon mentek egymásnak az ellenfelek. A nézőtéren is elszabadultak az indulatok, VV Simon felzaklatva rohant ki a stúdióból még az adás kezdete előtt.TV + Bulvár--VV Dávid túltaktikázta magát, ő esett kihttp://www.life.hu/bulvar/20140216-vv-david-tultaktikazta-magat-o-hagyta-el-a-villat-o-a-kiseo.htmlA kihívó VVDávid túltaktikázata magát. Mindketten, Nagyszájú Viki és Laza Dávid is nagyon bíztak benne, hogy nem ér véget számukra a játék, és még maradhatnak a villában. A túl magabiztos Dávidot azonban a nézők hazaküldték.TV + BulvárOrigoA Nagy Duett: Cooky törött bordával áll színpadrahttp://www.life.hu/bulvar/20140214-cooky-torott-bordaval-all-a-nagy-duett-szinpadara.htmlApró könnyítést kapott Cooky A Nagy Duett vasárnap esti adásához. Rá is fér, ugyanis pokoli kínokkal áll színpadra a francia származású rádiós műsorvezető.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.