esküvő Éjjel-nappal Budapest Barbi Lali motor Joe Afrika macsó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenből elege lett Joe-nak, az Éjjel-nappal Budapest macsójának, aki úgy döntött, motoros körútra indul Afrikába.

A sorozat keménylegénye az esküvője napján lépett le menyasszonya mellől. Azóta nem igazán találja a helyét és most úgy döntött, az országot is elhagyja egy időre.

Forrás: RTLKLUB
Kállay nyeri A Dalt?http://www.life.hu/bulvar/20140219-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-eurovizios-dalverseny-a-dontosok-szerinti-legnagyobb-eselyese.htmlA Dal résztvevői szerint Kállay-Saunders András nyeri az idei Eurovíziós dalversenyt és ő utazhat majd Koppenhágába.TV + Bulvár--Tatár Csilla megmutatta valós arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20140218-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-egy-kisminkelt-es-egy-smink-nelkuli-fotot-posztolt-kozossegi.htmlA TV2 műsorvezetője egy kisminkelt, illetve egy kence nélküli fotóval örvendeztette meg követőit Facebook oldalán. Kinek melyik Csilla tetszik jobban?TV + BulvárOrigoCSISZ helyett a Szombat Esti Láz kerül az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140218-csisz-helyett-szombat-esti-laz-kerul-az-rtl-klub-kepernyojere.htmlMa reggel bizonyosságot nyert, hogy nem indul el tavasszal a Csillag születik című RTL produkció. Helyette a csatorna egy másik nagy sikerű műsora, a Szombat Esti Láz kerül tavasszal a képenyőre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.