Ördög Nóra egyedül vezeti a Szombat esti lázt

Forrás: RTL Klub -
műsorvezető Ördög Nóra Szombat esti láz Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője babázás után tér vissza a képernyőre, és partner nélkül viszi végig a műsort.

Ördög Nóra eredetileg a Csillag születiket vezette volna, de ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nem sikerült összeszedni kiemelkedő tehetségeket, így inkább a Szombat esti láz kerül képernyőre. "A műsor második szériáját vezettem Stohl Andrással, ez volt az első szombat esti show, amit kaptam a csatornától. Most harmadszor viszem majd a Szombat esti lázt, és egyedül leszek" - mondta Ördög Nóra az Origo megkeresésére.

Forrás: RTL Klub

Hogy melyik a jobb, szólóban vagy párban vinni egy műsort? „Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. Ha egyedül vagy, csak magadra számíthatsz, a saját gondolatmeneted alapján haladsz. Párosban rá kell hangolódni a másikra, lehetőleg erősítenünk kell egymást, és figyelni, hogy ritmusa is legyen a dolognak" – tette hozzá, majd elárulta azt is, hogy ő is csak majdnem ugyanakkor tudta meg, hogy a Csillag születik helyett mégis Szombat esti láz lesz a csatornán, amikor a hírekben megjelent. „Előbb nem is dőlt el ez, csak arról tudtam, hogy vannak nehézségek az idei Csillag születikkel, kevés volt a kiugró tehetség. De profi a csapat, bölcs döntés született, és én ezért szeretek ennél a cégnél dolgozni: meghozzák a szükséges lépést, ha kell" – magyarázta.

Nóri szombat reggeltől már benn lesz a próbákon, de a pénteki próbákra is szeretne néha bemenni: „A többi felkészülés azonban otthonról is megoldható a fürdetés, fektetés, altatás után is. A kislányom pedig az apukájával (Nánási Pál, a Life.hu sztárszerzője – a szerk.) lehet szombatonként, nem tervezem bevinni a zajos stúdióba. Májusban lesz egyéves, a nagy felhajtást még nem is értené."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.